Groepenkast

Uw groepenkast uitbreiden of wellicht laten vervangen. Wij doen dit op een vakkundige en veilige werkwijze. Een ondeugdelijk geïnstalleerde groepenkast kan tot nare gevolgen leiden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij zorgen voor een passend advies.

(Nood)Verlichting

Is uw galerijverlichting, noodverlichting of vluchtwegverlichting aan vervanging toe of wilt u nieuwe LED-verlichting aan laten leggen. Wij doen dit zowel binnen als buiten uw huis/appartementencomplex.

Let op: Indien VvE's beschikken over noodverlichting is Controle en Onderhoud verplicht (Bouwbesluit 2012)

Maatwerk

Onder maatwerk verstaan we installatie/onderhoud van Intercom systemen van Vercoma, installatie/onderhoud van Alarm systemen van Chuango, installatie/onderhoud van WiFi systemen van (UniFi) Ubiquiti.

Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Storing !

Help de stroom is uitgevallen, alweer kortsluiting .....  Waarom doet die ene groep het in huis niet meer ?

Bel voor directe hulp in Almere en nabije omgeving  06-52 504 710


Welkom bij Van Duivenbode Elektrotechniek te Almere

Van Duivenbode Elektrotechniek is een jong en flexibel elektrotechnisch bedrijf gevestigd te Almere. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en repareren van lichtinstallaties, krachtinstallaties, brandmeldinstallaties, intercominstallaties en noodverlichting in de woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast zijn wij ook actief in nieuwbouw en renovatieprojecten van woningen, kantoren, scholen, openbare- en industriële gebouwen.

Naast het werken aan lichtinstallaties, krachtinstallaties, brandmeldinstallaties, intercominstallaties en noodverlichting zijn wij ook gespecialiseerd in het aanleggen van datanetwerken. De basis voor een goed werkend netwerk begint bij het nauwkeurig, netjes en vakkundig aanleggen en afmonteren van netwerkbekabeling. De aangelegde netwerkbekabeling wordt uitvoerig getest en opgeleverd met bijbehorende testrapportages.

Bij het uitvoeren van werkzaamheden is het ook van belang dat de juiste gereedschappen en hulpmiddelen worden gebruikt. De NEN 3140 keuringen van elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen als ook de NEN 2484 keuringen van klimmaterieel als ladders, trappen en rolsteigers is bij Van Duivenbode Elektrotechniek volledig in eigen beheer. Het uitvoeren van boorwerkzaamheden in muren en gevels met een niet periodiek gekeurde boormachine zonder stofafzuiging is dan ook niet meer van deze tijd.

Kennis op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, voorschriften (NEN-normen) en regelgeving staan borg voor een juiste en correcte oplevering van uw installatie.

Kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen is ons motto !

 

X

Right Click

No right click