Brian

Over ons

Na diverse stageperiodes te hebben doorlopen bij verschillende bedrijven en het behalen van mijn diploma's stond ik plotseling voor de keus om als zelfstandige verder te gaan in de elektrotechniek. Mede door advies en hulp van bedrijven zoals Electrotechnisch Buro Heja, Electrotechnisch Buro Hen, Dolman Montage/Klus Bedrijf en Almere Consultant ben ik de uitdaging aangegaan.

Behalve de installatiewerkzaamheden zelf ben ik ook een gecertificeerd StabiCAD tekenaar, gecertificeerd Keurmeester Trappen/Ladders en Rolsteigers alsook gecertificeerd Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen. Dit houdt in dat wanneer installatietekeningen benodigd zijn wij zelf de situatie op locatie opnemen en dit in een op maat verzorgd tekeningen pakket kunnen verwerken. Het keuren van klimmaterieel als ladders, trappen en rolsteigers is een wettelijke verplichting sinds 1998 en is vastgelegd in de NEN 2484. Het keuren van elektrische arbeidsmiddelen en handgereedschappen is eveneens een wettelijke verplichting sinds 1998 en is vastgelegd in de NEN 3140. Beide keuringen kunnen in eigen beheer uitgevoerd worden indien men in het bezit is van een geldig Certificaat Keurmeester.

Wij streven in alle werkzaamheden het behalen van absolute kwaliteit na en nemen uw eisen en wensen als ons uitgangspunt. Uw tevredenheid is ons uiteindelijke doel.

Kwaliteit, flexibiliteit en denken in oplossingen is ons motto !


                   

X

Right Click

No right click